Dato Søndag d. 1. november 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Allehelgen Gudstjeneste

Som alt andet er vores Alle helgen gudstjeneste også påvirket af corona situationen. Det er en gudstjeneste hvor vi plejer at være mange, så I år holder vi 2 så alle der gerne vil deltage kan komme. Det bliver en gudstjeneste uden fællessang, men med solosang, lystænding på kirkegården og stemningsfuld musik.

I mange kirker bliver navnene på dem, som i har mistet i årets løb, læst op.

Det gør vi også i Mårum kirke og det er både dem der boede i sognet og dem som ”kom hjem” og blev bisat og begravet i Mårum. Alle navne blive således læste op til begge gudstjenester.

Tilmelding

Vi skal ikke være mere end 45 i kirken af gangen, så for at ingen skal være nervøse for at komme til at sidde for tæt og for at ingen skal gå forgæves, skal jeg bede jer skrive eller ringe til mig og tilmelde jer til gudstjenesten.

Venlig hilsen Pia Niebuhr

Mail:pin@km.dk